Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Po godzinach

[ Odpowiedź na ten temat ]

jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ?

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ? 09-18-2009, 10:11   odp: jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ? - #1
Kronia
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ?

Podobno jest mnóstwo różnych sposobów na to aby sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ? Jakie szczególnie sposoby polecacie tak aby zobaczyć czy faktycznie nikt mnie nie podsłuchuj bo czasami się o to martwię. Nie wiem kto by chciał mnie podsłuchiwać ale jednak może się tak zdarzyć.

Odpowiedz na temat: jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ? 02-09-2010, 03:21   odp: jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ? - #2
Niezarejestrowany
Gość

najlepiej to zrób tak jak ja: podłącz telefon do ladowarki i wejdź z nim pod prysznic. Jak nic nie będziesz słyszał - znaczy że nie jest na podsłuchu!

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

jak sprawdzić czy telefon jest na podsłuchu ?