|
Internetowe Forum DyskusyjneRozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty |
|
|
|||||||
[ Odpowiedź na ten temat ] |
katastroficzne wizje |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
odp: katastroficzne wizje - #1 |
|
Gość
|
Mam do zrealizowania temat na język polski który brzmi "katastroficzne wizje" chodzi o to że wybrać lektury które były omawiane i napisać na ich podstawie jakie są katastroficzne wizje współczesnego świata. Chyba najlepszą książką do tego będzie "Jądro ciemności" prawda ? Ze nie długo wszyscy możemy się stać niewolnikami posiadania rzeczy materialnych. Zgadzacie się ze mną ?
|
|
|
odp: katastroficzne wizje - #2 |
|
Junior Member
|
Sprzedam KOMPLETNĄ prezentację maturalną: "Katastroficzne wizje i obrazy zagłady w dziełach literackich i filmowych. Analiza wybranych dzieł." LUB "Katastroficzne wizje i obrazy zagłady w obrazach, literaturze i filmach. Omów na wybranych przykładach."itp.
Prezentacja została sprawdzona przez polonistów. Bardzo wysoko oceniona. W prezentacji znajduje się: -bibliografia -prezentacja maturalna -ramowy plan wypowiedzi -kadry z filmów, użyte w prezentacji przed komisją. -przykładowe pytania które mi zadano. Prezentację wysyłam w wersji elektronicznej na emaila. CENA: 40 zł jimmyTS@interia.pl GG 19765400 POLECAM!!! |
|
[ offline ]
|