Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Moda i Uroda

[ Odpowiedź na ten temat ]

Kolczyki męskie

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 04-02-2009, 15:36   odp: Kolczyki męskie - #1
niki
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Kolczyki męskie

Jaka jest wasza opinia na temat kolczyków męskich czy faceci co noszą kolczyki są mniej męscy czy to nie ma znaczenia ? Jestem ciekaw opinii kobiet którzy spotykają się z facetami z kolczykami czy im to przeszkadza czy nie zwracają na to uwagi ?

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 04-02-2009, 16:24   odp: Kolczyki męskie - #2
zolaaak
Gość

W języku całkiem fajnie o u chłopaka wyglada. Uszy i brwi nie za fajne . Wiec jakbys bardo chcal to tylko nie we brwi w uszach ale to moja pnia

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 10-30-2009, 22:01   odp: Kolczyki męskie - #3
Ozzi
Gość

Cytat:
Napisał zolaaak Zobacz post
W języku całkiem fajnie o u chłopaka wyglada. Uszy i brwi nie za fajne . Wiec jakbys bardo chcal to tylko nie we brwi w uszach ale to moja pnia
w języku u faceta hahaha... a może w d***e fajnie wygląda? eh żal mi takich ludzi jak Ty
i naucz się pisać na mój gust to masz nie więcej niż 14 lat...

Jak już coś to w lewym uchu, brwi i brodzie...( sam mam w uchu i czaje się na kolczyk w brwi).

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 10-31-2009, 15:27   odp: Kolczyki męskie - #4
adek
Gość

ja mam w uchu i dobrze mi z tym!!!

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 11-05-2009, 12:15   odp: Kolczyki męskie - #5
%u0142ysy80
Gość

ja mam w obu uszach i w dodatku zmieniam sobie w zaleznosci od nastroju i ubrania jaki mam mam na sobie ,jeszcze nigdy nikt mi nie powiedzial,ze zle wygladam!!! zreszta robie to dla siebie ,ale rowniez licze sie z opina innych w malym stopniu nie bede zaprzeczal,mam swoj styl i tego sie trzymam,a to jest najwazniejsze chyba.

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 11-12-2009, 19:11   odp: Kolczyki męskie - #6
Matii
Gość

Teź mam kolczyk w lewym uchu, zrobiłem go dla siebie ale koleźankom teź się podoba ;d

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 12-17-2009, 19:49   odp: Kolczyki męskie - #7
Niezarejestrowany
Gość

test3 Smile [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - kolczyk

heh tak samo mam kolczyk w lewym uchu =)

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 02-07-2010, 22:05   odp: Kolczyki męskie - #8
Niezarejestrowany
Gość

Weźcie kurwa tych ździr u góry nie słuchajcie , pojebało je .. zajebiscie jak chłopak ma w uchu kolczyk ,. x DD

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 02-08-2010, 02:35   odp: Kolczyki męskie - #9
Jeson
Member

Ta jasne... szkoda słów na to wszystko co piszecie...
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Kolczyki męskie 02-26-2010, 07:27   odp: Kolczyki męskie - #10
jarkowy.
Gość

Ja też mam kolczyka w lewym uchu i dobrze mi z tym i wyjebane w innych niech se myślą co chcą ; P

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Kolczyki męskie