|
Internetowe Forum DyskusyjneRozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty |
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #1 |
|
Gość
|
Jaka jest wasza opinia na temat kolczyków męskich czy faceci co noszą kolczyki są mniej męscy czy to nie ma znaczenia ? Jestem ciekaw opinii kobiet którzy spotykają się z facetami z kolczykami czy im to przeszkadza czy nie zwracają na to uwagi ?
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #2 |
|
Gość
|
W języku całkiem fajnie o u chłopaka wyglada. Uszy i brwi nie za fajne . Wiec jakbys bardo chcal to tylko nie we brwi w uszach ale to moja pnia
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #3 | |
|
Gość
|
Cytat:
i naucz się pisać na mój gust to masz nie więcej niż 14 lat... Jak już coś to w lewym uchu, brwi i brodzie...( sam mam w uchu i czaje się na kolczyk w brwi). |
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #4 |
|
Gość
|
ja mam w uchu i dobrze mi z tym!!!
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #5 |
|
Gość
|
ja mam w obu uszach i w dodatku zmieniam sobie w zaleznosci od nastroju i ubrania jaki mam mam na sobie ,jeszcze nigdy nikt mi nie powiedzial,ze zle wygladam!!! zreszta robie to dla siebie ,ale rowniez licze sie z opina innych w malym stopniu nie bede zaprzeczal,mam swoj styl i tego sie trzymam,a to jest najwazniejsze chyba.
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #6 |
|
Gość
|
Teź mam kolczyk w lewym uchu, zrobiłem go dla siebie ale koleźankom teź się podoba ;d
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #7 |
|
Gość
|
heh tak samo mam kolczyk w lewym uchu =)
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #8 |
|
Gość
|
Weźcie kurwa tych ździr u góry nie słuchajcie , pojebało je .. zajebiscie jak chłopak ma w uchu kolczyk ,. x DD
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #9 |
|
Member
|
Ta jasne... szkoda słów na to wszystko co piszecie...
|
|
[ offline ]
|
|
|
odp: Kolczyki męskie - #10 |
|
Gość
|
Ja też mam kolczyka w lewym uchu i dobrze mi z tym i wyjebane w innych niech se myślą co chcą ; P
|
[Wyślij odpowiedz] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|