Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Po godzinach

[ Odpowiedź na ten temat ]

Krzysztof Jackowski Jasnowidz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 03-01-2009, 23:53   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #1
Litek
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Krzysztof Jackowski Jasnowidz

Co sądzicie o panu Krzysztofie Jackowskiemu? No wiecie, o tym jasnowidzu? słyszałem, że jest on niezłym oszustem, a jakoś daje radę i robi na tym niezłą kasę... czy jest tu chociaż jedna osoba, której pan Jackowski pomógł? dopóki nie zobaczę dowodu, albo jakiejś wypowiedzi takiej osoby, to nie uwierzę...

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 09-05-2009, 11:49   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #2
Niezarejestrowany
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Wielki czlowiek

Jesli dla kogos setki odnalezionys cial nic nie znacza to ja juz nie wiem czego tu jeszcze potrzeba.Jakich dowodow?ok w jakis sposob ktos ma zdolnosci detek moze odnales 1,2 ale nie tyle.Jesli chodzi o mnie to jest on fenomenem i powinnismy bys dumni ze on wlasnie urodzil sie w polsce i jest polakiem.Uznalbym za zaszczyt moc kiedys z nim porozmawiac .Interesuje sie parapsychologia i zapewne moglbym dowiedziec sie od pana Krzysztofa zeczy jakich nie jeden czlowiek przez cale zycie nie uslyszy.

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 09-05-2009, 22:10   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #3
Niezarejestrowany
Gość

test3 Smile [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Madry czlowiek

Pozdrawiam z Wesolej.Pomaga ludziom

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 09-19-2009, 15:36   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #4
Niezarejestrowany
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Uważajcie !

Korzystałam z usług pana Jackowskiego kiedy 27 sierpnia 2009 roku zaginęła moja chora na schizofrenię mama . Niestety niewiele dobrego mogę o nim powiedzieć.
Kontakt był dobry dopóki nie przesłałam mu rzeczy i zdjęcia mamy potrzebnych do wizji. Oczywiście załączyłam kwotę jaką zażądał za pomoc .Potem zaczęły się schody.
Czas płynął a termin wizji odkładano . Po naszych telefonach i prośbach pan Jackowski w końcu podał nam jedno miejsce gdzie mama miała być . Niestety poszukiwania na wskazanym terenie , przeprowadzone z udziałem straży , policji , mieszkańców i rodziny nie dały efektów.
Pan Jackowski zaś nie odbierał już od nas telefonów. Co ciekawe , kiedy zadzwonił do niego nasz znajomy z tel którego pan Jackowski nie znał , odebrał natychmiast. Wskazał dwa nowe miejsca do poszukiwań , które niestety pochłonęły tyko ogrom pracy poszukiwawczej wielu dobrych ludzi . nie muszę dodawać że poszukiwania nie dały efektu.

Moja mama nie żyje . Ciało odnaleziono w miejscu bardzo odległym od wskazywanych.
Pan Jackowski sprzedaje nadzieję oszukując ludzi będących w dramatycznej sytuacji życiowej.
Zależy mu tylko na pieniądzach. Jego wizje kosztowały o wiele więcej . Zmęczenie rzeszy wspaniałych ludzi, którzy w chaszczach i lasach , przy złej pogodzie te wskazane miejsca przeszukiwali.

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 11-12-2009, 00:33   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #5
zorin
Gość

Farmazoniarz i tyle...Cwaniaczek jakich mało wciskąjący ludziom kity

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 12-01-2009, 14:34   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #6
Niezarejestrowany
Gość

test3 Exclamation [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - OSZUST I tyle

no za te "wizje" Jackowski powinien miec sprawy w sądach za wyłudzanie kasy i straszenie!!!!
wieloletni ALKOCHOLIK i leci jeszcze na psychotropach..!!!!!

Ludzie przeciez należałoby się zebrać i zrobić zbiorowa sprawe w sądzie i dobrze nagłośnić aby juz nikoga nie oszukiwał!!!!

UCIEKAJCIE OD krzysztofa jackowskiego DALEKO i SZYBKO !!!!

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 12-01-2009, 14:35   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #7
Niezarejestrowany
Gość

a zarabia na tym i on i jego asystenci( tez psychiczni)

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 12-19-2009, 00:06   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #8
Niezarejestrowany
Gość

przestraszne rzeczy piszecie o nim. pierwszy raz spotykam się z tak złym zdaniem o nim. Jest to prosty człowiek, ale nie sądzę zeby był oszustem. Sprawy jego wizji to delikatna temat, mówi to co widzi, co czuje. Nie zawsze musi to mieć związek z prawdą i rzeczywistością. to są nieodkryte pokłady ludzkich możliwości i tylko u nielicznych możemy to zaobserwować. On akurat coś na pewno w sobie ma. Inaczej nie doszedłby tak daleko. Prawda?

Odpowiedz na temat: Krzysztof Jackowski Jasnowidz 03-07-2010, 11:49   odp: Krzysztof Jackowski Jasnowidz - #9
Niezarejestrowany
Gość

Sam mam problem - ciężki problem i postanowiłem poszukać i tu i ówdzie pomocy. Gdzie sie nie zwrócisz tam wpłać 100, 200 .....zł to pomogę. Naciągaczy jest sporo. LUDZIE jedziecie np. na stację paliw to płacicie za zatankowane paliwo, zagra zespół muzyczny - płacicie za muzykę, jasnowidz przepowie -sprawdzi się to niech mu jeden z drugim zapłaci. A jeśli taki delikwent z góry woła kasę to OSZUST - zwykły i podły OSZUST który żeruje na cudzym nieszczęściu.
OPAMIĘTAJTA SIĘ LUDZISKA bo już nie wiem czy wy czy oni są głupsi.

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Krzysztof Jackowski Jasnowidz