Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Nieruchomości

[ Odpowiedź na ten temat ]

Nieruchomość w Bielsku

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: Nieruchomość w Bielsku 02-08-2010, 20:44   odp: Nieruchomość w Bielsku - #1
Jarek.T
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Nieruchomość w Bielsku

Witam szukam już dłuższy czas nieruchomości w bielsku chciałem skorzystać z usług jakiejś agencji sam nie jestem z bielska i nigdy z nimi nie współpracowałem. Ale znalazłem ostatnio niezłą ofertę Dom w Bielsku oferta nr. oferta BBC 4550. jak myślicie czy to dobra oferta? zresztą jakbyście mogli mi coś powiedzieć o samej agencji też byłbym wdzięczny.
Dzięki

Odpowiedz na temat: Nieruchomość w Bielsku 02-14-2010, 18:27   odp: Nieruchomość w Bielsku - #2
norman
Junior Member

Post usunięty przez moderatora
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Nieruchomość w Bielsku 02-14-2010, 18:30   odp: Nieruchomość w Bielsku - #3
norman
Junior Member

Cytat:
Napisał Jarek.T Zobacz post
Witam szukam już dłuższy czas nieruchomości w bielsku chciałem skorzystać z usług jakiejś agencji sam nie jestem z bielska i nigdy z nimi nie współpracowałem. Ale znalazłem ostatnio niezłą ofertę Dom w Bielsku oferta nr. oferta BBC 4550. jak myślicie czy to dobra oferta? zresztą jakbyście mogli mi coś powiedzieć o samej agencji też byłbym wdzięczny.
Dzięki
Witam,

Może zdecydowałbyś się na dom pod Bielskiem. Moja znajoma sprzedaje dom w Brennie. Tu jest oferta i namiar Domy Bielsko. A o tamtej agencji nic niestety nie wiem. Spróbuję podpytać.
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Nieruchomość w Bielsku 03-13-2010, 16:12   odp: Nieruchomość w Bielsku - #4
Adzia1
Senior Member

Najlepiej to właśnie wszystko załatwiać przez agencję taka jest moja opinia. Wiele osób się z tym nie zgadza, ale jesteśmy pewni chociaż co kupujemy
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Nieruchomość w Bielsku Wczoraj, 09:23   odp: Nieruchomość w Bielsku - #5
arczi74
Senior Member

adzia jak mozesz być pewna co kupujesz przez agencję ? przecież z tego co wiem to agencje starają się ludziom wciskać wszystko co tylko można :)

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Nieruchomość w Bielsku