|
Internetowe Forum DyskusyjneRozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty |
|
|
|||||||
[ Odpowiedź na ten temat ] |
Piosenki o marihuanie |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
odp: Piosenki o marihuanie - #1 |
|
Gość
|
Jakie znacie piosenki o marihuanie? Urządzamy imprezę w stylu Ganja Party i chciałabym, żeby leciała sama tematyczna muzyka
![]() ze swojej strony mogę podać, że znam NIKC - Jedziemy po zioło... no i pierwsza płyta K44 też trochę o tym jest... ale to trochę mało na imprezę... ;> |
|
|
odp: Piosenki o marihuanie - #2 |
|
Gość
|
Hemp Gru - Zjedz Skręta
good sensi hits from the bong Jedziemy po zioło ganja sensimilla - gutek i bas Gram w zielone Kaliber 44 - Baku Baku K44-Zakon marii 3H - Gram w zielone 3xklan - Zielona reakcja K44 - Baku baku to jest skład Ekspedycje - Ganja sein semila Kwadrat skład - Zamotasupłany Ego - Marzenia senne Hemp gru - Zjedz skręta Paktofonika - 'le sie zmahauem PFK Company - Pojara Firma - Pale Firma - Znamy sie na tym Deluks/JWP/Intokksynator - Uciułany giecik Sonda - Smaże faje czy jakos tak Cypress Hill - I wanna get high Cypress Hill - Hits from the bong Cypress Hill - Marijuano locos Cypress Hill - Everybody must get stoned Coolio - Im in love with mary jane Onil - Ujarani wszyscy Molesta - Wole sie nastukać Methodman & Redman ft Cypress Hill - Cisco kid Anthony B - Smoke free Buju Banton - Untold stories Parali? Band - Fire Twinkle Brothers- Don't Jump The Fence Israel Vibration- Licks & Kicks Don Carlos- Zion Train The Congos - Reggae Is My Life Bob Marley & The Wailers- Africa United Burning Spear - Island Bim Sherman - Golden Locks Gentelman- Dem Gone Lion Vibrations - Jah-Mek-JA Dabb - Nie Wolno Brygada Kryzys - To Co Czujesz Vavamuffin - Sekta Dzio?o - Zamy¶lone g?owy Le iLLJah - Obiecana ziemia Ragga Squad - Nowy dzie? Le iLLJah - Legalizacja TABU - Wojownik ¶wiat?a Tata nas wys?ali - Ziele Tata nas wys?ali - Babilon Bakshish - B3 Skangur - Zwyk?y dzie? Farben Lehre - Helikoptery Paprika Korps - Rewolucja The S - Rude boy Paprika Korps - Poprzez babilonu mur RHplus - Marysia Dubska - Reggae music Ca?a G?ra Barwnik?w - Green dog Ca?a G?ra Barwnik?w - Noc Dubska - Dwa ¶wiaty Akurat - Tylko najwi?ksi Daab - Marihuana Bas Tajpan - Daj mi ogie? Habakuk feat. DaBass - Tutaj w PL Maleo Reggae Rockers feat. King Lover - Zion Izrael - Rastaman nie k?amie Izrael - Wojna w babilonie Dreadsquad - Ja wiem Dreadsquad - Ragga dynamit Dreadsquad - Nasza banda BAS TAJPAN-SI?A SPOKOJU vavamuffin-vabank Bas Tajpan - Daj mi ogie? Habakuk feat. DaBass - Tutaj w PL Maleo Reggae Rockers feat. King Lover - Zion Izrael - Rastaman nie k?amie Izrael - Wojna w babilonie Dreadsquad - Ja wiem Dreadsquad - Ragga dynamit Dreadsquad - Nasza banda Firma- Nielegalne rytmy - Tylko Jeden buch Bob Marley-Red Red Wine Bob Marley-Could You Be Loved Vavamuffin-Paramonov Vavamuffin-Smoking Vavamuffin-Bless Bob Marley-Buffalo Soldier Bob Marley-Don`t Worry, Be Happy bob marley - roots rock reggae bob marley - real situations Damian Marley - Welcome To Jamrock Tonto Irie - It A Ring Peter Tosh - Johnny B Goode Inner Circle- Bad Boys Inner Circle- Summer Jammi peter tosh - Free Ganja Natural Dread Killaz feat Ras Luta - Jedna Mi?o¶? Ras Luta - Mama SOJA (Soldiers of Jah Army) - Sorry Indios Bravos - What is it ( chilloutuj±ca) Hevia - Busindre Reel Gentleman - Fade Away Gentleman - Man A Rise Gentleman - Superior Gentleman - All That You Had Gentleman - Intoxication Habakuk - Rozczochrany ?eb Habakuk - Dylan Habakuk - ¬r?d?o Habakuk - Mury Konopians - S?oneczko Konopians - Gold Rock Konopians - Paullufkeseza Maleo Reggae Rockers - Zion Maleo Reggae Rockers - Rise Up Natural Dread Killaz - Uwierzyc w siebie Natural Dread Killaz - Good Sensi Natural Dread Killaz - Junior Tabu - I Tell You Tabu - Dzi?kuje Ci Jah Tabu - S?oneczne Tabu - Sarny Vavamuffin - Bless Vavamuffin - Babilon Da Bandit Vavamuffin - Paramonov Vavamuffin - Smoking Vavamuffin - Chwilunia Vavamuffin - VavaTo Dzio?o - Nienawi¶? Dzio?o - Zamy¶lone G?owy KoNoPiAnS- Sloneczko! Patrice - Everyday Good Patrice - Murderer Bob Marley- Real situation Bob Marley- Stirl it up Bob Marley- Jammin Bob Marley- One Love Ziggy Marley- Love is my religion Ziggy Marley- Friends Ziggy Marley- A Lifetime Ziggy Marley- Be free(dub) Matisyahu -king without a crown Matisyahu -Ancient Lullaby Culcha Candela - Next generation- ¦cie?ka 13 ![]() Natural Dread Killaz - Smoke Weed EEK A MOUSE - Marijuana Hemp Reggae - You Na Love Reggae - Wah do dem - Virgin Girl - Lion Sleeps Tonite - Sensi Party - Juicy Juicy & Weedy Weedy - Big Blunts - Sexy Girl - Bitty Bong Bong - Rude Boy Jamaican Oddział Zamknięty - Andzia i ja Bob Marley - Legalize it Bob Marley - Smoke two joint Cypress Hill - Ganja Bus Eric Clapton - Cocaine. Afroman - Because I Got High Tata nas wysłali - Ziele Vavamuffin - Smoking in Jamaica Bob Marley - Smoke two joints Kazik(czy kult) - Ziele Nirvana - Marijuana :P Brujeria - Marihuana Kottonmouth Kings - Where's the Weed At . Zabili Mi Żółwia - Jaracz cotton_eye_joe-->Linval Thompson - I Love Marijuana Michael Franti & Spearhead - Ganja babe Rahim - Przesłuchanie Rahim - Pojara Natural Dread Killaz - Budzisz sie rano O.S.T.R. - "Ja i moj lolo" oraz "... (zapomniałem tytułu)" Protest" znana jako "ganja sensimila" (albo sensiblia chociaz to bledny zapis) Cypress Hill - "Hits From The Bong" Black Sabbath - Sweet Leaf linda (taka rosyjskojezyczna kapela) - "marihuana" cypress hill - "hits from the bong" kaliber 44 - bodajze wiekszosc kawalkow z plytki "3:44", a moze z innej... sporo kawalkow marleya... praktycznie caly soundtrack z "how high" w wykonaniu methodman'a i redman'a Akurat-Jak zioła Maleńczuk - Jamaica Happysad - A ja wole marihuane(czy jakos takos) Wzgórze Ya-Pa3- Haluny Bas & Gutek - Protest Roze Europy-Marihuana Wzgorze YaPa3-Palenie albo zdrowie. Cypress Hill - Dr. Greenthumb Cypress Hill - Roll It Up, Light It Up, Smoke It Up Afroman - Tumbleweed Vavamuffin - Smoking Seeed - Sensimilla Michael Franti And Spearhead - Ganja Babe Manu Chao - Cannabis Transmisja - Palą Policjanci Brygada Kryzs - Ganja Molotov - Marihuana Manu Chao - Welcom to Tihuana (tequila, sex and marihuana) Peter Tosh - Legalize it Weezer - Hash Pipe Weezer - We are all on drugs manu chao - marihuana boogie kaliber 44 - nasze mózgi wypełnione są marią cypress hill - everybody must get stoned |
|
|
odp: Piosenki o marihuanie - #3 |
|
Gość
|
fasolki - fantazja
|
|
|
odp: Piosenki o marihuanie - #4 |
|