|
Internetowe Forum DyskusyjneRozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty |
|
|
|
odp: Praca na tirach - #1 |
|
Gość
|
Zrobiłem sobie każdy możliwy rodzaj prawa jazdy z wyjątkiem autobusów i mam taką możliwość żeby dostać pracę na tirach. Jak myślicie czy warto tak szybko przenosić się na większe trasy ? Prawo jazdy mam ale doświadczenia większego nie mam co będzie jesli sobie nie poradzę ?
|
|
|
odp: Praca na tirach - #2 |
|
Gość
|
Kolo gdybym ja miał takie możliwosci ani minutki bym sie nie zastanawiał Ci kierowcy sa godni podziwu Bodzio
|
|
|
odp: Praca na tirach - #3 |
|
Gość
|
kup GPS'a i szerokiej drogi.
|
|
|
odp: Praca na tirach - #4 |
|
Senior Member
|
Sam GPS raczej na tirach nie pomoże co ? Cały czas podziwiam tych ludzi którzy jeżdżą przez całą Europę takimi wielkimi samochodami
|
|
|
odp: Praca na tirach - #5 |
|
Gość
|
koleg radze nabrac doświadczenia bo to nie osobówka jak sie pomylisz to na drodze moze byc nieciekawie ja zanim wsiadłem za kółko "TIRA" to przez 1,5 roku jeżdziłem po kraju busikiem i uważam że to mi bardzo pomogło a tak nawiasem muwiac to ciezki kawałek chleba 3tygodnie poza domem a kasa wcale nie taka duża a GPS jest dobry jak choc trochę znasz już drogi a na międzynarodówkę na początek to podwójna obsada tak Ci bedzie łatwiej obcykac sie z tematem
|
|
|
odp: Praca na tirach - #6 |
|
Senior Member
|
Drajwer a zawsze chciałam wiedzieć z ciekawości, czy faktycznie faceci co jeżdżą tirami tak strasznie rzadko się myją ? :D sorki za bezpośrednie pytanie, ale taki stereotyp jest ;)
|
|
[ offline ]
|
|
|
odp: Praca na tirach - #7 |
|
Senior Member
|
Daj spokój, chyba nie wierzysz w ten stereotyp kierowcy tira ? :D mam znajomego który jest kierowcą tira a jest strasznie higieniczny :)
|
|
|
odp: Praca na tirach - #8 |
|
Senior Member
|
Mój znajomy również jeździ na tirach i wszystko z nim jest ok :) nie wiem skąd się bierze taki stereotyp, pewnie z filmów
|
|
|
odp: Praca na tirach - #9 |
|
Senior Member
|
Stereotyp jest taki, bo około 10 lat temu tirami jeździły właśnie same takie osoby ;)
|
|
[ offline ]
|
|
|
odp: Praca na tirach - #10 |
|
Senior Member
|
Może i faktycznie rację ma fatek, że kilka lat temu to kierowca tira nie był za bardzo popularnym zawodem i brali do tej roboty różnych typów.
|
[Wyślij odpowiedz] |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|