Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Praca

[ Odpowiedź na ten temat ]

Praca na tirach

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: Praca na tirach 04-24-2009, 13:05   odp: Praca na tirach - #1
aineks
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Praca na tirach

Zrobiłem sobie każdy możliwy rodzaj prawa jazdy z wyjątkiem autobusów i mam taką możliwość żeby dostać pracę na tirach. Jak myślicie czy warto tak szybko przenosić się na większe trasy ? Prawo jazdy mam ale doświadczenia większego nie mam co będzie jesli sobie nie poradzę ?

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 07-29-2009, 13:59   odp: Praca na tirach - #2
Niezarejestrowany
Gość

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Tir

Kolo gdybym ja miał takie możliwosci ani minutki bym sie nie zastanawiał Ci kierowcy sa godni podziwu Bodzio

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-22-2009, 19:15   odp: Praca na tirach - #3
Niezarejestrowany
Gość

kup GPS'a i szerokiej drogi.

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 10:02   odp: Praca na tirach - #4
anginka
Senior Member

Sam GPS raczej na tirach nie pomoże co ? Cały czas podziwiam tych ludzi którzy jeżdżą przez całą Europę takimi wielkimi samochodami

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 11:17   odp: Praca na tirach - #5
drajwer
Gość

koleg radze nabrac doświadczenia bo to nie osobówka jak sie pomylisz to na drodze moze byc nieciekawie ja zanim wsiadłem za kółko "TIRA" to przez 1,5 roku jeżdziłem po kraju busikiem i uważam że to mi bardzo pomogło a tak nawiasem muwiac to ciezki kawałek chleba 3tygodnie poza domem a kasa wcale nie taka duża a GPS jest dobry jak choc trochę znasz już drogi a na międzynarodówkę na początek to podwójna obsada tak Ci bedzie łatwiej obcykac sie z tematem

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 11:30   odp: Praca na tirach - #6
Yamayka77
Senior Member

Drajwer a zawsze chciałam wiedzieć z ciekawości, czy faktycznie faceci co jeżdżą tirami tak strasznie rzadko się myją ? :D sorki za bezpośrednie pytanie, ale taki stereotyp jest ;)
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 12:09   odp: Praca na tirach - #7
majkiT
Senior Member

Cytat:
Napisał Yamayka77 Zobacz post
Drajwer a zawsze chciałam wiedzieć z ciekawości, czy faktycznie faceci co jeżdżą tirami tak strasznie rzadko się myją ? :D sorki za bezpośrednie pytanie, ale taki stereotyp jest ;)
Daj spokój, chyba nie wierzysz w ten stereotyp kierowcy tira ? :D mam znajomego który jest kierowcą tira a jest strasznie higieniczny :)

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 12:14   odp: Praca na tirach - #8
Hani1900
Senior Member

Mój znajomy również jeździ na tirach i wszystko z nim jest ok :) nie wiem skąd się bierze taki stereotyp, pewnie z filmów

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 12:23   odp: Praca na tirach - #9
fatek23
Senior Member

Stereotyp jest taki, bo około 10 lat temu tirami jeździły właśnie same takie osoby ;)
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Praca na tirach 10-23-2009, 12:26   odp: Praca na tirach - #10
majkiT
Senior Member

Może i faktycznie rację ma fatek, że kilka lat temu to kierowca tira nie był za bardzo popularnym zawodem i brali do tej roboty różnych typów.

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Praca na tirach