Internetowe Forum Dyskusyjne

Internetowe Forum Dyskusyjne

Rozrywka, humor, finanse, praca, prawo, biznes, pożyczki, inwestycje, kredyty

Wróć   IFD.pl > Internet Finanse Dyskusje > Po godzinach

[ Odpowiedź na ten temat ]

Zakwasy - jak sobie z tym radzicie??

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 14:10   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #1
Crianca
Junior Member

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Zakwasy - jak sobie z tym radzicie??

Jak poradzic sobie z zakwasami?? Nie robie mocnych treningów, robię 1-2 dniowe przerwy w treningach. Zakwasy nie chcą mi zejść i bardzo mi w przeszkadzają w codziennych czynnościach :cry:
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 14:32   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #2
Kisiel8899
Senior Member

test3 Domyślnie [ cytuj ] - [ Wyślij odpowiedź ] - Zakwasy - jak sobie z tym radzicie??

może twoja dieta jest niepełnowartościowa opisz ją??
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 15:08   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #3
Taras
Senior Member

na zakwasy najlepsze rociaganie miesnia zakwaszonego
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 15:10   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #4
diablo88
Member

jest wiele sposobów na zakwasy ale według mnie to goracy/zimny prysznic na zmiane a najlepszym sposobem jest napuscic sobie goracej wody do wanny i wsypac sole do kompieli - sa one niedrogie. Kup sobie taka sól nalej wody i wsyp - na zakwasy znakomite!!! :) P.S Oczywiscie polez w tym troszke :)
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 15:19   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #5
t3ron
Senior Member

kiedyś cos słyszałem że rodzynki na zakwasy są dobre, ale wątpie w to;]
ja lubie mieć zakwasy, przynajmniej wiem ze dobrze poćwiczyłem..=]
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 15:23   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #6
prodigy_
Senior Member

Dla mnie najlepszym sposobem na zakwasy jest rozciąganie mięsnia ćwiczonego przed w trakcie i po treningu
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 16:06   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #7
boyy
Senior Member

ja osobiscie kocham zakwasy :) dopoki mam zakwasy na klacie czuje ze ja mam,jak znikaja ,ona tez znika razem z nimi XDDDD
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 16:47   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #8
gorzki
Senior Member

hehe boyy, widze ze Ty tez doceniasz piękno zakwasów :D swoj ziom! :D
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 20:02   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #9
Olimp
Senior Member

zakwasy sa wynikiem wysilku ale i nieprawidlwoego oddychania podczas treningu... zakwasy pwostaja wtedy gdy do meisni podczas wysilku jest za malo tlenu dostarczane ... naucz sie odddcyhac czyli np do momentu napiecia nabierasz powietrza a gdy juz ruch dojdzie do konca wypuszczazpowietrze... sproboj tego... odrazu mowie to nie jest łatwe ale z czasem wejdzie w krew... ale zakwasy tez nie sa zle w koncu po tem sa przetwarzane na glukoze czuli pozytek z nich jest :D
[ offline ]

Odpowiedz na temat: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? 06-21-2005, 20:58   odp: Zakwasy - jak sobie z tym radzicie?? - #10
marijo
Senior Member

By zminimalizować zakwasy nie należy spożywać węglowodanów prostych bezpośrednio po treningu.
[ offline ]

[Wyślij odpowiedz]

Szybka Odpowiedź
Wiadomość:
Twoja nazwa użytkownika: Kliknij tutaj, aby się zalogować
Random Question

Opcje

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie

Skocz do Forum

Zakwasy - jak sobie z tym radzicie??